Home / Evenimente / “Dor de infinit”

“Dor de infinit”

Descarcă:

Talentatul profesor-scriitor Grigore Curcanu, a adăugat în buchetul cu parfum de valoare al cenaclurilor literare-artistice, un nou titlu “Dor de infinit” denumire cu semnificație aparte. Prima întâlnire a avut loc in incinta Bibliotecii Metropolitane Mihail Sadoveanu din București.

Recitări din scrierea fiecărui participant, o romanță pe versurile lui Mihai Eminescu, au întregit evenimentul în cadrul căruia s-au legat noi prietenii, s-au dăruit cărți, dar mai ales a fost încă un prilej de a prețui valoarea cuvintelor.

Am participat cu drag la eveniment, mulțumesc pentru invitație și pentru un nou prilej de a spune câteva cuvinte despre fundația pe care o reprezint Fundația literar-istorică “Stoika”, cu invitația celor ce doresc sa trimită materiale pentru revista de prestigiu Independența Română-Independența Prin Cultură, editată prin grija președintelui fundației, Florian Laurențiu Stoica. Sincere felicitări domnule Grigore Curcanu și viață lungă dumneavoastră și membrilor cenaclului. Realizări și bucurii în scris! “Dor de infinit”.

Doina Bârcă

Vezi si

Donație de carte în republica Moldova

Descarcă: În data de 28 octombrie a.c, în calitate de membru al Fundației Literar-Istorice Stoika, …

Dublă lansare de carte

Descarcă: Până la orele 17:00, mai erau multe minute, aşa că, gândeam în sinea mea: …