Home / Termeni si Condiţii

Termeni si Condiţii

1. TERMENI GENERALI

a). Acest site www.fundatiastoika.ro apartine Fundatiei Literar-Istorice „STOIKA”. Accesarea acestuia ori a oricarei parti din el presupune acordul tacit al utilizatorilor cu termenii de mai jos.
b)- Fundatiastoika.ro prin colaboratorii si/sau partenerii acestuia, poate schimba continutul site-ului la orice moment, poate aduce modificari de structura, continut si accesibilitate, poate sista furnizarea informatiilor pe site, fara un acord prealabil si fara vreo notificare catre utilizatori ori catre terte persoane.
c)- Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii din editia on-line a ziarului Fundatiastoika.ro. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.
d)- Fundatiastoika.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dumneavoastra de comunicare cu acesta.
e)- Prin termenul „utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

2. CONTINUTUL DE PE WEBSITE
Prin utilizarea site-ului Fundatiastoika.ro sunteti de acord sa respectati urmatoarele reguli privind continutul acestuia:
a)- Este interzisa difuzarea de mesaje/comentarii defaimatoare, de amenintare, vulgare, obscene, ce indeamna la ura rasiala, rau intentionate, inexacte, sau care contravin in orice fel legii, atat in cadrul forumului, cat si in orice alt loc pe website;
b)- Este interzisa folosirea informatiilor oferite de ceilalti membri pentru a obtine foloase materiale sau in scop comercial;
c)- Este interzisa strangerea/colectarea de date personale despre ceilalti membrii ai site-ului;
d)- Este interzisa folosirea informatiilor din site-ul Fundatiastoika.ro in scopuri comerciale, cu exceptia cazurilor in care aveti in prealabil acordul scris al Fundatiastoika.ro, Fundatiei Literar-Istorice „STOIKA”, a colaboratorilor sau partenerilor;
e)- Este interzisa postarea, incarcarea sau transmiterea sub orice fel pe site-ul Fundatiastoika.ro a materialelor ilegale sau a materialelor care nu respecta legea privind drepturile de autor, legea privind marcile comerciale sau alte drepturi de proprietate;
f)- Este interzisa folosirea site-ului Fundatiastoika.ro in scopul promovarii de activitati ilegale, sau furnizarii de informatii legate de activitati ilegale; in caz contrar Fundatiastoika.ro isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv sesizarea autoritatilor;
g)- Este interzisa folosirea site-ului Fundatiastoika.ro pentru postarea sau transmiterea de mesaje de tip publicitar, promotional sau „spam”;
h)- Este interzis a pretinde ca sunteti o alta persoana sau reprezintati o alta institutie; sau a pretinde in mod fals afilierea cu o persoana sau institutie;
i)- Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris si explicit al Fundatiastoika.ro, sau al Fundatiei Literar-Istorice „STOIKA”, Fundatiastoika.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de Fundatiastoika.ro si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a oricarei actiuni de acest tip, care nu are acordul sau prealabil;
j)- Fundatiastoika.ro, partenerii sau colaboratorii sai pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Fundatiastoika.ro nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Fundatiastoika.ro nu va fi responsabil sau pasibil de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective.

Pentru nerespectarea acestor reguli de catre unii vizitatori sau membrii, Fundatiastoika.ro isi rezerva dreptul de excludere a acestora sau de a refuza accesul acelor vizitatori pe acest site.

3. REGULI DE UTILIZARE

a)- Toate informatiile publicate pe site-ul www.fundatiastoika.ro sunt protejate de catre dispozitiile legale incidente: Legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, Legea nr. 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice şi Legea nr. 129/1992 privind protectia desenelor si modelelor; titulari ai drepturilor protejate de lege fiind Fundatia Literar-Istorica „STOIKA”, Fundatiastoika.ro sau, dupa caz, partenerii si/sau colaboratorii acestora;
b)- Este interzisa incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;
c)- Este interzisa incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea www.fundatiastoika.ro sau accesarea oricaror servere sau servicii aferente, care nu sunt publice, fara autorizatie;
d)- Este interzisa incercarea de a interveni prin orice mijloace in functionarea serverelor de hosting, inclusiv atacarea acestora prin “flooding” sau “DOS”;

Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala. Fundatiastoika.ro va investiga faptele care implica asemenea incalcari, cooperand cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari si tragerea la raspundere a celor vinovati.

4. LIMITAREA RASPUNDERII

a)- Acceptand sa utilizati acest site, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu faptul ca utilizarea site-ului se face pe propria raspundere. Fundatiastoika.ro este exonerat in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect;
b)- Utilizatorul este singurul responsabil atat fata de terti, cat si fata de Fundatiastoika.ro in legatură cu accesarea/utilizarea/exploatarea continutului. Fundatiastoika.ro isi rezerva dreptul de a modifica, sterge orice mesaj/comentariu postat pe site, intrepretat la discretia Fundatiastoika.ro ca fiind abuziv, defaimator, obscen ori de natura a aduce vreo atingere unui drept legal protejat;
c)- Utilizarea site-ului reprezinta faptul ca utilizatorul declara si este de acord cu publicarea de catre Fundatiastoika.ro a unui continut stabilit pe baza unor criterii proprii. Acest continut poate fi interpretat ca nefiind publicat/prezentat intr-o maniera care sa fie conforma cu dorintele utilizatorului. Intr-un astfel de caz, raspunderea Fundatiastoika.ro nu poate fi retinuta.
Fundatiastoika.ro nu ofera nici o garantie ca:
a)
- Rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere.;
b)- Calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisfac toate cerintele
- orice eroare de program va fi corectata;
c)- Ca informatiile introduse de utilizatorii site-ului sunt reale, corecte si nu isi asuma raspunderea pentru modul in care vizitatorii le folosesc;
d)- Ca informatiile de pe Fundatiastoika.ro vor satisface toate cerintele vizitatorilor;
e)- Fundatiastoika.ro nu isi asuma raspunderea pentru rezultatele obtinute de vizitatori ca urmare a folosirii informatiilor sau serviciilor din site; utilizarea informatiilor si a serviciilor din Fundatiastoika.ro se face pe propria raspundere;
f)- Ca serviciile din Fundatiastoika.ro vor functiona constant, neintrerupt, fara erori;
g)- Fundatiastoika.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a site-ului sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din acesta catre alte site-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea fi rezultatul descarcarii de informatii si servicii din continutului site-ului Fundatiastoika.ro.
Nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de la site-ul Fundatiastoika.ro sau prin intermediul serviciilor site-ului, nu constituie o garantie, daca nu este stipulata expres in Termenii si conditiile de utilizare.

5. DREPTURI DE AUTOR

a)- Toate drepturile de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Fundatiastoika.ro, Fundatia Literar-Istorica „STOIKA”, colaboratorii sau de partenerii sai. Utilizatorii pot descarca si tipari continut de pe acest site doar pentru uzul personal sau necomercial. Pentru uzul comercial, este necesar acordul scris al reprezentantilor Fundatiastoika.ro, Fundatiei Literar-Istorice „STOIKA”, a colaboratorilor si/sau partenerilor, acord exprimat contractual.
b)- Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, decompilarea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, crearea de componente, produse sau servicii complete derivate, precum si orice modalitate de exploatare a continutului site-ului www.fundatiastoika.ro, cu exceptia afisarii pe ecranul unui computer personal si/sau imprimarea sau descarcarea, in scop personal si necomercial, a anumitor documente sau informatii explicit desemnate in acest scop, cu conditia pastrarii nemodificate a tuturor elementelor care fac referire la drepturile de proprietate intelectuala, alte drepturi de proprietate si conditii de utilizare ale documentelor sau informatiilor respective. Conditiile de folosire a continutului apartinand Fundatiastoika.ro in scop comercial vor fi explicit formulate prin intermediul acordurilor contractuale incheiate intre Fundatiastoika.ro si partenerii de afaceri.
c)- Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Fundatiastoika.ro, Fundatiei Literar-Istorice „STOIKA” sau a colaboratorilor/partenerilor sai.
d)- www.fundatiastoika.ro, logo-ul Fundatiei Literar-Istorice „STOIKA” sunt proprietatea Fundatiei Literar-Istorice „STOIKA”, niciuna dintre ele neputand fi utilizata fara acordul scris al Fundatiei Literar-Istorice „Stoika”.

Pentru orice nerespectare a acestui set de reguli, observatie, plangere sau problema legata de www.fundatiastoika.ro va rugam sa ne scrieti la adresa office@fundatiastoika.ro

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESARA CITIREA SI ACCEPTAREA ACESTOR REGULI IN TOTALITATEA LOR.

VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE ACORDUL SI ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR MENTIONATE IN ACEASTA PAGINA.