Home / Despre noi / Doneaza

Doneaza

Descarcă:

DIRECTIONEAZA 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT (persoane fizice)

Formularul 230: Cerere privind destinatia sumei reprezentand pana la 2% din impozitul anual si deducerea cheltuielilor efectuate pentru economisirea in sistem colectiv pentru domeniul locativ. Formularul completat se depune personal sau se trimite prin serviciul postal catre sectia financiara unde este inregistrat contribuabilul.

DESCARCA FORMULARUL 230 – Pentru persoane fizice cu venituri salariale

DESCARCA FORMULARUL 200 – Pentru persoane fizice cu profesii liberale sau alte venituri extra – salariale

 

DIRECTIONEAZA 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT (persoane juridice)

Beneficiile redirectionarii a 20% din impozitul pe profit al afacerii dumneavoastra:
• Compania dumneavoastra alege unde sa fie directionati cei 20% din impozitul pe profit;
• Ca sponsor aveti posibilitatea de a verifica felul in care s-au folosit banii;
• Directionarea celor 20% din impozitul pe profit poate reprezenta un ajutor pentru proiectele aflate in desfasurare
• Redirectionand 20% din impozitul pe profit catre Fundatia literar istorica „Stoika” puteti fi inclus in lista de sponsori

DESCARCA CONTRACT REDIRECTIONARE IMPOZIT PE PROFIT

 

SPONSORIZARI (persoane juridice)

Ca agent economic puteti decide ca o parte din impozitul companiei sa fie directionat catre Fundatia literar istorica „Stoika”.
Printr-un contract de sponsorizare (bani sau obiecte) se poate deduce pana la 20% din impozitul pe profit datorat Statului, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei.
Avantaje:
Aveti controlul asupra unei parti din banii pe care ii datorati Statului. Puteti alege astfel ca 20% din impozitul pe profit, în limita a 3‰ din cifra de afaceri a companiei, sa fie orientati catre proiectele si programele Fundatiei literar istorice „Stoika”. Fundatia literar istorica „Stoika” asigura o alocare justa a fondurilor catre proiectele si programele pe care le deruleaza si de asemenea, urmareste o ilustrare cat mai clara si transparenta a activitatii sale prin intermediul canalelor media si nu numai. Daca doriti sa sponsorizati un proiect sau un program al fundatiei sau aveti nevoie de mai multe informatii referitoare la sponsorizari, contactati-ne!
Extras cod fiscal Cap.III, Art.31 (4) Contribuabilii care efectueaza sponsorizari si/sau acte de mecenat, potrivit prevederilor legii privind sponsorizarea si legii bibliotecilor, scad din impozitul pe profit datorat sumele aferente, daca sunt indeplinite cumulativ urmatoarele conditii:
a) sunt în limita a 3 la mie din cifra de afaceri;
b) nu depasesc 20% din impozitul pe profit.

DESCARCA CONTRACT DE SPONSORIZARE