Home / Evenimente / Expresie prin culoare

Expresie prin culoare

Descarcă:

Un frumos eveniment de etalare a culorilor, la Centrul Militar Național – Galeria Rondă. Expoziția de pictură “Navigare cromatică pe valurile mării”. Cum era și firesc, exemplu de mijloc de promovare, revista “Independența Română – Independența prin Cultură”, editată de Fundația literar-istorică “Stoika” a avut reprezentant spre admirație și apreciere a compozițiilor prezentate. Pictori cu drag de exprimare prin tablouri, își lasă sentimentele să înflorească în îmbrățișări de lumină, în peisaje și tonuri de nuanțe, ca într-o simfonie de drag de viață.

Am admirat tablourile artiștilor plastici: Cojocaru Vergil-Cover, Dinu Alexandrina, Adelmo Prini, Iatan Mihaela, Alexe Cristina, Elian Băcilă, Ioan Hultoană, Năsturaș Marin, Radu Elisabeta, Micu Flaviu, Anton Cristian, Mihai Ecaterina, Laura Cornea, Neluța Stăicuț, Novac Daniela, Iancu Antoaneta, Ioan Nineta, Ilie Mustață, Novac Daniela, Dorin Ionescu, Areti Dinulescu, Sorescu Cătălina, Stroe Alexandrina, Buzatu Victor, Mocanu Valeria, Gh. Putine, Roman Aurora, Manea Eugen, Roman Aurora.

Se spune că dragostea de frumos nu este numai un ideal, ea întregește paradisul artistic la orice nivel și nu te lasă a te rătăci în spectacolul sufletului… Orice manifestare a pasiunii pornește de la simțire, devine poveste, iar personajele și culorile suntem noi oamenii. Felicitări tuturor, participanți și organizatori pentru încântarea noastră a vizitatorilor.

Doina Bârcă

Vezi si

Donație de carte în republica Moldova

Descarcă: În data de 28 octombrie a.c, în calitate de membru al Fundației Literar-Istorice Stoika, …

Dublă lansare de carte

Descarcă: Până la orele 17:00, mai erau multe minute, aşa că, gândeam în sinea mea: …