Home / Evenimente / Participari evenimente / Si ei sunt ai nostri

Si ei sunt ai nostri

Descarcă:

La Centrul de Primire în Regim de Urgență Cireșarii – 2 din București, cu ocazia zilei de 1 martie, ziua „Mărţişorului”, a avut loc un eveniment demn de luat în seamă. Oameni de suflet au venit la centru pentru susţinerea unui program artistic alături de copiii de aici, menit să le aducă în suflet bucurie şi zâmbete.
Cu această ocazie, nu pot să nu evidențiez implicarea personalui centrului care a reușit să construiască un cămin printr-o comunicare familială deosebită, iar aici copiii găsesc aproape în permanență sprijin moral, protecție și, nu în ultimul rând, sprijin educațional. Dovadă sunt rezultatele bune și foarte bune obținute la diverse discipline și concursuri de mulți dintre copiii care trăiesc în acest loc. De asemenea, aş vrea să îi amintesc pe prietenii și colegii mei din alte domenii de activitate cu care am întreprins numeroase acțiuni și cărora le mulțumesc: Asociația ADER-Om între Oameni reprezentată de domnul Marius Cosmescu, Ion Crețoiu, Cornel Pală și alții, Asociația Simț-Civic, doamna Amelia Boroș, Fundația Literar Istorică – STOIKA prin reprezentanta de suflet Doina Bârcă, Ansamblul „Flori de Nuc” – coordonator Mioara Voicu, Comitetul Internațional de Inițiativă – Femina – 2017.
S-au remarcat prin prezență Maria Petrescu, Valy Batarga, Doina Teglaș, Aura Ungureanu. Sigur că noi toți avem obligația morală de a fi alături de toți copiii instituționalizați, iar prin prezența noastră, trebuie să conștientizăm că și ei, împreună cu ceilați copii, sunt generația de mâine care asigură continuitatea neamului nostru românesc.
ELENA VOLCINSCHIVezi si

GH. ȚICLETE – LA ORA „EVOCĂRILOR”

Descarcă: Marți, 4 februarie 2020, la Centrul cultural „Mihai Eminescu”, în cadrul cenaclului „Octavian Goga”, …

„EMINESCU-STEA DIN STEA NEMURITOARE” – Lansare carte

Descarcă: În Parcul Plumbuita, în incinta Clubului Seniorilor, „Centrul de zi pentru persoane vârstnice”, unul …