Home / Evenimente / Participari evenimente / FESTIVALUL NAȚIONAL AL ARTELOR

FESTIVALUL NAȚIONAL AL ARTELOR

Descarcă:

FESTIVALUL NAȚIONAL AL ARTELOR

Ca invitat din partea Fundației Literar-Istorice „Stoika”, pe care o reprezint la evenimente, i-am fost alături actriței-poet, domna Magda Băcescu, în luna aprilie la Festivalul Național al Artelor, care s-a desfășurat la Școala Gimnazială Specială nr. 2 din București. Juriul competent a fost prezidat de coordonatorul Cenaclului Literar „Mihail Grămescu”, poetul Ioan Rațiu. Elevii au avut o prestație de excepție. Talentați, emoționați, împreună cu părinții care i-au susținut, s-au bucurat de aprecieri și aplauze.
Au fost prezente un număr impresionant de persoane la eveniment, luând parte și copii din zonele limitrofe. Mulțumesc în numele Fundației Literar-Istorice „Stoika” pentru surpriza făcută de coordonatorarea Festivalului, doamna Magda Băcescu. Evenimentul a început cu prezentarea revistei „Independența Română – Independența prin cultură”.
Copiii cu care m-am prezentat la această acțiune, Darius Nicolae, Maria Alexandru, Robert Cocioran, Alexandru Petrescu au primit diplome și medalii la secțiunea recitare. Pentru bucuria lor, dar si a noastră adresez din nou mulțumiri și felicitări celor ce au organizat evenimentul.

DOINA BÂRCĂ

Vezi si

Tradiții, datini, ritualuri izvorâte din înțelepciune de viață!

Descarcă: Tradiții, datini, ritualuri izvorâte din înțelepciune de viață! Tradiții, datini, ritualuri izvorâte din înțelepciune …

Onoare și drag de patrie la comemorarea lui Avram Iancu

Descarcă: Onoare și drag de patrie la comemorarea lui Avram Iancu Pe data de 10 …