Home / Evenimente / EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ANIVERSARĂ – 22 februarie 2022

EXPOZIȚIE DE PICTURĂ ANIVERSARĂ – 22 februarie 2022

Descarcă:

Explozie de culoare, poezie și frumos, la o minunată expoziție prezentată și organizată de prof. pictor, Vergil Cojocaru, la ceas aniversar. În incinta Bibliotecii Naționale a României, prilej care i-a reunit pe artiștii plastici, poeți și scriitori, încântați și entuziasmați de o astfel de manifestare culturală, mai ales după pauza impusă de pandemie.

Dintre invitați, președintele Fundației Literar-Istorice STOIKA, cea care editează revista “Independența Română-Independența prin cultură” Florian Laurențiu Stoica. Aici au fost promovați artiști plastici, în pagini special acordate pictorilor. Au mai fost prezenți, Carmen Florian (de curând numită în Consiliul director al Asociației Artiștilor Plastici București), Elian Băcilă, Constantin Sinescu, Doina Ghițescu, Alexandrina Dinu, Doina Bârcă, Ecaterina Mihai, Eugenia Duță, Maria Petrescu, Ștefan Păun, Gheorghe Alupoaie, Nina Poșan, Năsturaș Mihai, Neluța Stăicuț și lista poate continua.

Tablourile reprezintă minuni ale naturii în ochii maeștrilor penelului, ochi în care se nasc elegii de culoare, împreună cu parfumul de dăruire către privitori. Toate acestea, cu infinit, cu putere, cu mister și dragoste și care împreună dau un tablou mirific de ansamblu, pe care îl numesc Grădina lui Dumnezeu.
Mulțumesc tuturor pentru participare, felicitări Vergil Cojocaru-Cover, dar și tuturor participanților și vă asigur de toată considerația mea!

Carmen FLORIAN
pictor
secretar de imagine și membru în Cons.Director al A.A.P.BUC

Vezi si

“Dor de infinit”

Descarcă: Talentatul profesor-scriitor Grigore Curcanu, a adăugat în buchetul cu parfum de valoare al cenaclurilor …

Donație de carte în republica Moldova

Descarcă: În data de 28 octombrie a.c, în calitate de membru al Fundației Literar-Istorice Stoika, …