Home / Evenimente / Participari evenimente / „CENACOLO” – REȘIȚA EVENIMENT CULTURAL

„CENACOLO” – REȘIȚA EVENIMENT CULTURAL

Descarcă:

La Reșița am ajuns cu bucuria de a întâlni, din nou, oameni speciali și cu dăruire în ceea ce privește promovarea culturii, aprecierea pentru păstrarea valorilor ce fac parte din patrimoniul nostru.
Domnul Dr. Romeo Dumitrescu, amfitrionul evenimentului, are meritul de a fi invitat în cadrul cenaclului pe care îl coordonează iubitori de cultură, a tot ceea ce înseamnă frumos. Inutil a mai a adăuga fpatul că, revista „Fundației literar-istorice Stoika
este deja un brand cunoscut și apreciat aici. La acest eveniment au luat parte: domnul grl(r) Adrian Marinescu căruia îi mulțumesc pentru gândul frumos scris, pentru cartea mea „Simfonia gândurilor mele”, artistul de artă vizuală, Ovidiu Iovănel, care a făcut o inspirată prezentare a tinerilor ce pictează, în acuarelă. Din programul manifestării a făcut parte și prezentarea primului volum de poezii al Marinelei Stănescu… „Călătoare prin cuvinte”. După ce am lecturat ultimul număr al revistei „Independența prin cultură”, dar și volumul de versuri am recitat un fragment din ultimile mele poezii.

DOINA BÂRCĂ

Vezi si

“Dor de infinit”

Descarcă: Talentatul profesor-scriitor Grigore Curcanu, a adăugat în buchetul cu parfum de valoare al cenaclurilor …

Donație de carte în republica Moldova

Descarcă: În data de 28 octombrie a.c, în calitate de membru al Fundației Literar-Istorice Stoika, …