Home / Evenimente / Participari evenimente / BUCURIA DE A TRĂI

BUCURIA DE A TRĂI

Descarcă:

Sâmbătă, 9-02 – ac. la invitația domnului director Cristi Vasile Cristescu de la revista

„Dacia Nemuritoare”, și împreună cu domnul doctor, în filosofie, Ilie Gabra, am ajuns în localitatea Mușătești- Argeș. O localitate care are cu ce se mândri. Aici ne-au întâmpinat dl. primar Costel Oancea și bibliotecarmuzeograf Gabriela Sandroiu.

În cadrul Căminului cultural se află o bibliotecă bine întreținută, unde am avut bucuria de a dona reviste ,,INDEPENDENȚA ROMÂNĂ-INDEPENDENȚA PRIN CULTURĂ’’, de asemenea cărți proprii și volume din partea colegilor de redacție. Vor sta la loc de frunte în bibliotecă. Am mai vizitat muzeul literar-istoric din localitate, și mărturisesc că am fost impresionată de exponatele din incintă. Documente vechi care țin de istoria locului, piese de olărit, costume populare vechi de 150 de ani, toate bine întreținute și care aduc renume localității.

Ultimul loc vizitat a fost Mănăstirea ROBAIA, unde se află vestita FÂNTÂNĂ DE LEAC, loc de închinăciune și reculegere care impresionează prin pitoresc și frumusețe. Aici se află un atelier de confecționat straie bisericești. Am plecat cu mulțumire dar si cu promisiunea ca voi dona 100 de cărți bibliotecii și un calculator mănăstirii. Sunt mândră că, revistele fundației pe care o reprezint ”FUNDAȚIA LITERAR-ISTORICĂ STOIKA”, vor fi văzute de vizitatori, în cadrul muzeului.

DOINA BÂRCĂ

Vezi si

“Dor de infinit”

Descarcă: Talentatul profesor-scriitor Grigore Curcanu, a adăugat în buchetul cu parfum de valoare al cenaclurilor …

Donație de carte în republica Moldova

Descarcă: În data de 28 octombrie a.c, în calitate de membru al Fundației Literar-Istorice Stoika, …