Home / Evenimente / Participari evenimente / „Tradiţii de primăvară” – DRAGOBETELE – ZIUA DRAGOSTEI LA NOI LA ROMÂNI

„Tradiţii de primăvară” – DRAGOBETELE – ZIUA DRAGOSTEI LA NOI LA ROMÂNI

Evenimentul cultural „Tradiții de primăvară” susținut de Asociația culturală „La noi la români”, eveniment dedicat Centenarului Unirii de la 1918, a avut, printre invitați și prezentatori de poezie, și reprezentanți ai Fundației Literar-Istorice „Stoika”, și anume poeta Doina Bârcă, secretar literar. În cadrul evenimentului la care au luat parte poeți, academicieni, interpreți de muzică clasică și populară, invitați din partea Primăriei Sectorului 2 și Centrului Cultural „Mihai Eminescu”, revista noastră, „Independența Româna – Independența prin cultură”, și de data aceasta s-a bucurat de o prezentare pe măsură din partea Doinei Bârcă și a președintelui asociației, etnomuzicolog, om de televiziune Niculina Merceanu.
A fost oferit un exemplar al revistei doamnei academician Sabina Ispas, cu invitația de a lua parte la o ședintă de sumar din cadrul fundației. Felicitări pentru eveniment!