Home / Evenimente / Evenimente proprii / TOAMNA LA TELEGA

TOAMNA LA TELEGA

Descarcă:

TOAMNA LA TELEGA

An centenar, an de cuget și simțire pentru toți românii care omagiază acest lucru prin manifestări culturale de toate genurile la nivel de scriere, de pictură, poezie, dans.
Pentru că am primit o invitație din partea Fundației Literar-Istorice „Stoika”, în data de 29 septembrie am ajuns la Complexul Balnear „Șoimul” din Telega. Am răspuns împreună cu un grup de 50 de persoane format din dansatorii ansamblului „Flori de Nuc”, cu interpreții Lucian Florin și Adriana Toma, cu intenția de a omagia și prețui la nivel de eveniment artistic Marea Unire. Aici am avut surpriza de a petrece o zi de toamnă de neuitat, fiind primiți cu căldura zâmbetului românului primitor, care deschide larg porțile și te întâmpină cu masa pusă, cu un păhărel de țuică din recolta proprie și așa am rămas la braț cu cântecul și voia bună toată ziua.
Bucuria toamnei în culorile ei cum numai natura știe să le așeze ne-a lăsat în amintire o zi de neuitat într-un cadru ambiental de poveste. În ciuda vremii nu prea călduroase, neam încumetat a intra în apa sărată din bazin, cea dătătoare de sănătate. Mulțumim pentru invitație și pentru clipele minunate petrecute împreună și, desigur, vom reveni cu drag de fiecare dată.

MIOARA VOICU

Vezi si

Lansare carte. Antonio Marinescu

Descarcă: Eveniment cultural – artistic organizat la redacția revistei „ – Independența Prin Cultură apărută …

O multiplă lansare de carte. Nicolae Rotaru

Descarcă: Pe data de 29 iulie, orele 15:00, a avut loc o originală lansare de …