Home / Evenimente / Participari evenimente / Lansarea de carte – Paula Romanescu – „Zăvor de iarbă”

Lansarea de carte – Paula Romanescu – „Zăvor de iarbă”

Descarcă:

 

Miercuri, 08.05.2013, ora 15:00, la Biblioteca Metropolitană (Sadoveanua avut loc lansarea de carte: „Zăvor de iarbă” a doamnei Paula Romanescu.
Preşedintele Fundaţiei Literar Istorice „STOIKA” – Domnul Stoica Florian – Laurenţiu, a avut marea plăcere de a onora invitaţia plină de urările calde ale Paulei Romanescu:
“Dacă pe lângă multele urări de bine cu prilejul Marii Sărbători a Luminii (şi nu numai!), mai rămâne loc şi pentru ale mele, atunci vă urez să vă fie cu lumină inmiresmată bucuria întâmpinării Sfintelor Paşti!
V-am citit şi în Cronica Fundaţiilor. Este minunat că neamul nostru, profund şi straniu totodată, a avut şi are Oameni. Pe 8 mai la ora 15:00 la Biblioteca Metropolitană (Sadoveanu) voi lansa cartea „Zăvor de iarbă”. Să mai adaug ca aş fi onorată să vă ştiu printre cei prezenţi la marele (pentru mine) eveniment?”
Cu toată consideraţia,
Paula Romanescu

Evenimentul a fost compus din numeroase recitări din cartea “Zăvor de iarbă” a mai multor personalităţi, însăşi autoarea, pe un fundal muzical deosebit susţinut la pian.

Vezi si

GH. ȚICLETE – LA ORA „EVOCĂRILOR”

Descarcă: Marți, 4 februarie 2020, la Centrul cultural „Mihai Eminescu”, în cadrul cenaclului „Octavian Goga”, …

„EMINESCU-STEA DIN STEA NEMURITOARE” – Lansare carte

Descarcă: În Parcul Plumbuita, în incinta Clubului Seniorilor, „Centrul de zi pentru persoane vârstnice”, unul …