Home / Publicatii / Sub egida fundatiei / Geo Calugaru – Curcubeul autografelor

Geo Calugaru – Curcubeul autografelor

Descarcă:

 

Autor prolific şi apreciat, nu mai puţin de 18 cărţi i-au văzut lumina tiparului, poetul, prozatorul şi eseistul Geo Călugăru ne oferă bucuria ineditului în ultima apariţie editorială, intitulată „Curcubeul autografelor”. A luat, din biblioteca personală, toate cărţile primite cu dedicaţie şi a adunat autografele, acele „amprente de suflet ale autorilor”, micuţe bijuterii ale spiritului, precum cea scrisă de Fănuş Neagu, „Lui Geo Călugăru, o strachină mănăstirească plină de fragii prieteniei”, într-un volum, a cărui lectură e ca o fereastră deschisă spre gândurile „zămislitorilor de frumos şi adevăr”.

(C.E.)

 

ARGUMENT
Mi-e greu să-mi închipui cum gândesc alţii, însă eu sunt convins că, într-o lume devastată de patimi, a dărui puţină mângâiere, celor care au nevoie de ea, este cea mai adevărată bucurie pe care o şi ţi-o poţi oferi.
Este motivul care m-a ispitit să scriu această carte Curcubeul autografelor, o dovadă a iubirii şi admiraţiei faţă de zămislitorii de frumos şi adevăr, colegii mei scriitorii.
Scopul pe care mi l-am propus este acela de a oferi prilejul de a medita la faptul că ne trebuie atât de puţin să regăsim speranţele, crezute pierdute şi, pe luminozitatea lor, atât de necesara încredere în semeni, dar mai cu seamă, în noi înşine.

REVISTA PENTRU PATRIE

 

COMANDA aceasta carte.

Vezi si

Radu Theodoru si Marian Mosneagu – Comandorul aviator Lazar Munteanu

Descarcă:   COMANDA aceasta carte.

General NICOLAE STOIKA – Amintiri din rasboiul Independentei (1877-1878)

Descarcă:   COMANDA aceasta carte.