Home / Evenimente / Participari evenimente / FUNDAȚIA LITERAR-ISTORICĂ „STOIKA” INVITATĂ DE ONOARE A „ASOCIAȚIEI OFIȚERILOR ÎN REZERVĂ”, DIN ROMÂNIA

FUNDAȚIA LITERAR-ISTORICĂ „STOIKA” INVITATĂ DE ONOARE A „ASOCIAȚIEI OFIȚERILOR ÎN REZERVĂ”, DIN ROMÂNIA

Descarcă:

De curând, cu prilejul Adunării Generale anuale a „Asociației Ofițerilor în Rezervă”, AORR, din România, Fundația noastră prin persoana Președintelui său, domnul Florian Laurențiu Stoica, a fost invitată să participe ca și „partener social” la lucrările AORR.
Cu acest prilej domnul Președinte Stoica a prezentat onoratei adunări atât proiectele „Fundației literar-istorice «Stoika»”, cât și o serie de cărți cu caracter istoric care au apărut în c adrul editurii fundației „Laurent”; dintre care amintim „Încercare de istorie politică și naturală a Banatului Timișoarei” , „In memoriam Titus T. Stoika”, dar și proaspăta apariție editorială „Însemnări din zilele de luptă”, autor Constantin Stoika. Atât fundația noastră, cât și revista „Independența Română-Independența prin cultură” au avut ca și țel declarat redarea, în parte, a istoriei acestui neam; „Chiar dacă la început, mulți din cei pe care-i abordam erau sceptici în necesitatea demersului nostru”, a arătat și cu această ocazie domnul Florian Laurențiu Stoica, președintele fundației noastre.
La acest eveniment a fost aprobat „Apelul AORR”, adresat Președintelui României, dar și mesajul pentru reconsiderarea pregătirii forțelor de rezervă.

CORVIN BOGDAN ARICIUC

Vezi si

“Dor de infinit”

Descarcă: Talentatul profesor-scriitor Grigore Curcanu, a adăugat în buchetul cu parfum de valoare al cenaclurilor …

Donație de carte în republica Moldova

Descarcă: În data de 28 octombrie a.c, în calitate de membru al Fundației Literar-Istorice Stoika, …