Home / Evenimente / Participari evenimente / DACĂ E IUNIE, E COPILĂRIE!…

DACĂ E IUNIE, E COPILĂRIE!…

Descarcă:

Cenaclul „LITERAR ING” din 18 iunie 2018, ca și în anii trecuți, a fost dedicat copilăriei, sub diverse forme artistice. Asociația Cultural Artistică „JOC”, în colaborare cu AGIR-Literar ing, UNIFERO și Fundația Literar-Istorică „Stoika“, a organizat un foarte interesant concurs de teatru pentru copii, de la grădiniță până la studenți, pentru recitare și scenete. Este impresionantă amploarea și valoarea școlii de teatru condusă de cuplul Magdalena BĂCESCU și Ștefan APOSTOL, apreciate de un numeros public și de juriul de specialitate, care a decernat mai multe categorii de premii.
Mulțumiri domnului Florian-Laurențiu STOICA, pentru implicarea în eveniment a fundației pe care o conduce și pentru participare, împreună cu doamna Doina BÂRCĂ, secretarul literar al fundației.

Tot cu această ocazie, Revista Convorbiri Literar-Artistice, condusă de Antoaneta RĂDOI, a oferit o serie de diplome copiilor pentru activitățile lor anterioare, menționate de revistă la vremea respectivă, precum și unor colaboratori literari ai revistei.
În același context, a fost lansat volumul de versuri pentru copii, Poeziile Copilăriei, autori Corneliu CRISTESCU, Doina BÂRCĂ, Nicolae VASILE, Viorel MARTIN și Rodica VATAMAN SUBȚIRELU, cu o excelentă parte grafică realizată de către Mihaela RUSU, carte publicată de Editura AMANDA-Edit din București, într-o calitate coloristică deosebită.
Și tot pentru că a fost iunie, și niciodată nu trebuie uitat de Mihai EMINESCU, ziua s-a încheiat cu prezentarea unei realizări deosebite a unui alt cuplu, la fel de prolific în evenimente culturale, Eugenia și Constantin GAVRILESCU, este vorba de Antologia Poeți și Prozatori Contemporani în Regal Eminescian, apărută la Editura Editgraph Buzău.
Mulțumiri și felicitări tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui multiplu eveniment, în primul rând, premianților!

NICOLAE VASILE

Vezi si

“Dor de infinit”

Descarcă: Talentatul profesor-scriitor Grigore Curcanu, a adăugat în buchetul cu parfum de valoare al cenaclurilor …

Donație de carte în republica Moldova

Descarcă: În data de 28 octombrie a.c, în calitate de membru al Fundației Literar-Istorice Stoika, …