Home / Comunicate de presă / Concurs de poezie, arte vizuale (desen/pictură) și creații tehnice, având logo-ul „Lumea Copiilor în Anul Marii Uniri”

Concurs de poezie, arte vizuale (desen/pictură) și creații tehnice, având logo-ul „Lumea Copiilor în Anul Marii Uniri”

Descarcă:

Concurs de poezie, arte vizuale (desen/pictură) și creații tehnice,
având logo-ul „Lumea Copiilor în Anul Marii Uniri”.

Sub egida Fundației Literar-Istorice „Stoika” se organizează un concurs de poezie, arte vizuale (desen/pictură) și creații tehnice, având logo-ul „Lumea Copiilor în Anul Marii Uniri”.
Concursul se adresează tinerilor între 10 și 16 ani.
Pentru secțiunea de „Poezie” sunt acceptate maximum cinci poezii/participant.
Pentru secțiunea „Arte vizuale” (desen/pictură), maximum trei lucrări considerate reprezentative/participant.
Prezentarea creațiilor (copii PDF) vor fi trimise pe adresa str. Negru Vodă, nr. 2, bl. C4, sc. 1, et. 2, ap. 11, interfon 11, sector 3, București sau pe e-mail office@fundatiastoika.ro până pe data de 15 mai 2018.
Un juriu format din specialiști în materie va face selecția și ierarhizarea lucrărilor, urmată de premierea lor pentru fiecare dintre secțiuni, astfel:
– locul I: 500 lei
– locul II: 400 lei
– locul III: 300 lei
– cinci mențiuni a câte 150 de lei fiecare.
Vor fi apreciate lucrările având ca tematică Centenarul Marii Uniri.
Fiecare participant va trimite pe adresa de corespondență, pe lângă lucrările lui, o fotografie și un CV (maximum 1000 de semne).
Toate lucrările premiate, precum și cele nepremiate dar considerate de juriu ca fiind valoroase vor fi înglobate într-un volum de antologie ce va fi prezentat cu ocazia acestui eveniment.
Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 12 iunie 2018. Locul desfășurării se va comunica pe site-ul www.fundatiastoika.ro până pe data de 2.06.2018.