Home / Evenimente / Participari evenimente / ANIVERSAREA SCRIITORULUI VASILE GROZA

ANIVERSAREA SCRIITORULUI VASILE GROZA

Descarcă:

Pe data de 3 august 2017, poetul şi dramaturgul Vasile Groza a împlinit frumoasa vârstă de 80 de ani, eveniment marcat printr-un minunat spectacol care a ţinut 3 ore, la Sala A.G.I.R. Cu această ocazie, a avut loc şi lansarea a două cărţi semnate de sărbătorit: „Urme trăite în tăceri şi strigăte” şi „Chintesenţă şi acrostihuri”.
Fundaţia Literar-Istorică „Stoika”, prin secretarul literar Doina Bârcă, i-a oferit lui Vasile Groza o diplomă de excelenţă pentru frumoasa activitate scriitoricească, dar mai ales pentru dragostea şi dăruirea pe care le are faţă de copii, scriind despre ei.
La spectacol a participat atât fiica scriitorului, artista Loredana Groza, cât şi fiul, Cristian Groza, care au întreţinut atmosfera de veselie. Prezentarea a fost făcută de poetul Victor G. Stan. Dintre invitaţi îi enumerăm pe Nicolae Vasile, Geo Călugăru, Doina Ghiţescu, Ionel Marin, Nicolae Doftoreanu, Raluca Tudor, Vasile Căpăţână, Florentin Popescu, George Călin, Dan Fruntelată.
Spectacolul a fost susţinut de elevi ai Şcolilor 159 şi 178 din Bucureşti, dar şi de copii din Vintileasa, judeţul Vrancea.
Îi dorim viaţă lungă şi ne bucurăm că am luat parte la sărbătoarea de suflet a scriitorului Vasile Groza, unde cu toţii am cântat, am recitat şi ne-am simţit excelent.

DOINA BÂRCĂ

Vezi si

“Dor de infinit”

Descarcă: Talentatul profesor-scriitor Grigore Curcanu, a adăugat în buchetul cu parfum de valoare al cenaclurilor …

Donație de carte în republica Moldova

Descarcă: În data de 28 octombrie a.c, în calitate de membru al Fundației Literar-Istorice Stoika, …